• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Pocket – praktisk ficka till dina påsar

  • 79 kr
I lager
Dela

Håll ordning bland dina frukt- och grönsakspåsar med denna lilla ficka, passande nog kallad just »pocket«! Pocket är alltså en flyttbar innerficka i minimalistisk design, tillverkad i samma rejäla slitstarka canvas som matkassarna i 100% GOTS-certifierad obehandlad bomull. På sidan sitter en rem med knapp så att du enkelt kan fästa den på ett av handtagen på en stor matkasse i tyg. 

Pocket, precis som de övriga påsarna, tillverkas i Indien av ett familjeföretag som endast arbetar med GOTS-certifierade tyger och där arbetarna är garanterade levnadslöner. Företaget arbetar också aktivt med olika sociala projekt som bland annat möjliggör för arbetarnas barn att gå i skolan och främjar kvinnors arbetsvillkor.

Tanken bakom produkten
»Att sy in en innerficka i alla våra matkassar kändes överflödigt då vi vet att många av våra kunder köper och använder flera stycken. Istället gjorde vi en flyttbar innerficka som rymmer några flergångspåsar – och om man vill, en mobil och plånboken. Den lilla väskan kan såklart användas till många saker, du kan lägga små prylar i den i packningen och fästa den där du vet att du hittar den.«

Material: 100 % GOTS-certifierad ekologisk bomull.
Tvätt: 30 grader fintvätt
Leverantör: OMOM
Tillverkning: Tillverkas i Indien av en GOTS-certifierad fabrik som besöks regelbundet, med höga krav på arbetsmiljö och villkor.