• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Om oss

Mittemellan Östersund och Åre säljer vi eko och reko produkter för hem och hund. Den populära lädersmorningen, tassalvan och "trollsalvan" tillverkar vi själva med utsikt över fjällen. Det övriga sortimentet är noga utvalt med omtanke om både dig och vår värld. På plats kan du också köpa Nordic färskfoder.

"Vi" är en familj bestående av mamma Angelica – som är den du vanligtvis möter i din kontakt med företaget, pappa Fredrik, våra två vilda och glada barn och bracco italianon Prima. Tillsammans bor vi en stor gammal prästgård med skogen bakom ryggen och fjällen framför ögonen. Här försöker vi att pussla ihop en funktionell blandning av "vanligt" jobb, företagande och vardagsliv till ett bra slutresultat – och lyckas emellanåt. ;-)

För den som vill handla på plats hos oss håller vi helt enkelt öppet när vi är hemma, vilket är ofta. Vi är den enda återförsäljaren av Nordics färskfoder till hund väster om Östersund och våra hundmatskunder kommer ofta förbi under kväll och helg vilket passar oss toppen. Under sommaren 2020 fick vi äntligen ordning på vårt nya lager och det vi kallar för vår lagerbutik där vi äntligen kan visa upp vårt webbsortiment på ett bra sätt. Emellanåt håller vi öppet specifika dagar, före jul till exempel.

Vi finns här för dig och har du några frågor, något du saknar i sortimentet eller undrar över, så tveka inte att höra av dig. Du mejlar på [email protected] eller ringer/messar 070-644 53 88.

Du får också väldigt gärna följa oss på Instagram och Facebook och vill du läsa vad andra säger om oss så hittar du våra recensioner på Trustpilot.

Kul att du hittade hit – hoppas att du kommer att trivas och vill stanna kvar en stund.

/Angelica