• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Nordic hundfoder

I Nordics färskfrysta hundfoder hittar du bara svenska, naturliga råvaror. Bland kunderna finns veterinärer som rekommenderar Nordic hundfoder vid mag- och tarmproblem, jägare som anser att deras hundar presterar bättre, uppfödare som vill undvika diarré hos sina valpar, utställare som vill se sina hundars pälsar glänsa och ett stort antal andra hundägare som märkt att deras hundar orkar mer, får bättre aptit och helt enkelt mår bra.

Vi har själva erfarenhet av hundar med darrig mage som blivit avsevärt bättre på bara några dagar med Nordics färskfoder, av matvägrare som plötsligt ätit med god aptit efter ett foderbyte och av hundar som haft en tendens att lägga på sig och nu mycket lättare håller vikten trots att de äter sig mätta. Att hundarna dessutom älskar maten och äter varje mål med god aptit ser vi som en ren bonus!

Under rubriken »Nordicanvändare« på Nordics egen hemsida kan du läsa om fler nöjda kunder.

Nordics hundfoder köper du på plats hos oss i Mattmar. Du hittar oss ett stenkast från E14 – mittemellan Östersund och Åre. Knappa in Prästbordet 131, 837 91 Mattmar om du kör på GPS.

Hos oss går det bra att komma förbi och handla när det passar dig, slå dock gärna en signal först och kolla så att vi är hemma: Angelica 070-644 53 88, Fredrik 070-609 28 56.