• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

OMOM Tygkasse i ekologisk bomull, grön

  • 195 kr

Produkten är just nu slut i lager.

Dela

En rejäl och funktionell matkasse i ekologisk bomull! Den här slitstarka tygpåsen är ungefär lika stor som en sådan papperspåse du kanske brukar köpa i butik. Kassen kommer med dubbla handtag så att du kan välja hur du bär den, dels axelband som är 65 cm långa och dels handtag som är 30 cm. Med sin härliga gröna färg är den också riktigt snygg!
En tygpåse behöver användas ett stort antal gånger för att det ska göra miljömässig skillnad, därför är den här påsen gjord i riktigt starkt och tjockt obehandlat bomullstyg som garanterat kommer att hålla i många år. Även etiketten är av ekologisk bomull.

Påsarna tillverkas i Indien av ett familjeföretag som endast arbetar med GOTS-certifierade tyger och där arbetarna är garanterade levnadslöner. Företaget arbetar också aktivt med olika sociala projekt som bland annat möjliggör för arbetarnas barn att gå i skolan och främjar kvinnors arbetsvillkor.

Komplettera gärna med »Pocket«, en smidig ficka för dina frukt- och grönsakspåsar.

Mått: 40x37x18 cm
Material: Gots-certifierad ekologisk bomull
Tvätt: 30 grader fintvätt. Krymper något vid första tvätten.
Leverantör: OMOM
Tillverkning: Tillverkas i Indien av en GOTS-certifierad fabrik som besöks regelbundet, med höga krav på arbetsmiljö och villkor.