• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Suntribe All Natural Zinc Sun Stick SPF 30

  • 149 kr
  • 75 kr

I lager
Dela

Suntribe All Natural Zinc Sun Stick är ett solstift som verkligen sitter på plats, både i vatten och på land. Det innehåller inga tvivelaktiga ingredienser och svider inte om du får det i ögonen. Produkten är baserad på zinkoxid (fysikaliskt skydd) och utan nanopartiklar och har en kombination av enastående vattenresistens tillsammans med högpresterande solskydd. Genom att använda solstiftet får du ett kraftfullt och synligt lager av solskydd, perfekt till de där extra ömtåliga ställena som läppar, näsa och öron. Vill du ha ett osynligt skydd väljer du istället Suntribe Eco Body & Face Sunscreen.

Kommer i ett stift av kartong som gör appliceringen snabb och kladdfri. Lätt att applicera vid alla temperaturer utan att behöva värma upp stiftet före användning. Var försiktig vid höga temperaturer då stiftet kan bli mjukt. Tryck försiktigt med ett finger underifrån för att skjuta upp stiftet. Använd locket för att skjuta tillbaka stiftet när du stänger förpackningen. För ett långvarigt och kraftfullt skydd applicera ett tjockt synligt lager. Då kommer du vara skyddad när du tillbringar hela dagen med sport och bad. När krämen inte längre är synlig på huden är det en indikation på att du behöver applicera mer.

Solkrämen är utvecklad av det svenska företaget Suntribe med basen i Lund, och hårdtestad bland elitidrottare inom bland annat surfing och segling för att verkligen hålla måttet. Innehållsförteckningen är kort och naturlig med endast fyra ingredienser! Alla Suntribes produkter är självklart testade och certifierade enligt gällande lagstiftning för såväl kosmetiska produkter som för solskyddsprodukter. Läs gärna mer om det här

***
OBS! Bäst före-datum: 240402 & 240424

***


Räcker verkligen SPF 30? Har ni ingen produkt med SPF 50?
Vad många inte vet är att skillnaden i faktiskt skydd mellan SPF 30 och SPF 50 bara är en procentenhet. SPF 30 skyddar mot 97 % av den farliga strålningen medan SPF 50 skyddar mot 98 %. Risken finns alltså att solkrämer med SPF 50 lurar oss användare att tro att vi är mer skyddade än vi faktiskt är. För att uppnå SPF 50 måste man också använda uv-filter som inte är lika trygga för människa och miljö som den zinkoxid som Suntribe använder.


Innehåll: Cocos Nucifera Oil (Kokosolja)°, Cera Alba (Bivax)° och Zinc Oxide (Zinkoxid utan nanopartiklar). "Mud tint" innehåller också Theobroma Cacao Seed Powder (Kakaopulver)° medan "Retro red" innehåller CI 77491 (Järnoxid). °Ekologisk

Doft: Ingen tillsatt doft.

Storlek: 30 g/33 ml

Hållbarhet: Upp till 3 år. Använd inom 1 år från att du har öppnat förpackningen.

Tillverkare: Suntribe