• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Ekologiskt cerat med svenskt bivax

  • 79 kr

Produkten är just nu slut i lager.

Dela

Ett naturligt och silkeslent cerat som mjukar upp och återfuktar din hud och dina läppar. Skapat av bivax från bin som flugit över den svenska floran. Tillsammans med kallpressad gotländsk rapsolja och vårdande sheasmör har du något riktigt bra för nariga läppar, torra händer eller väderbitna kinder.

Plastförpackningen har valts bort till förmån för en tålig och miljövänliga pappförpackning i vacker design. Dessutom har storleken fördubblats jämfört med ett vanligt cerat, vilket gör det lätt att applicera där det behövs. Varje cerat är tillverkat för hand med omsorg på Gotland av ett litet familjeföretag med passion för hållbarhet.

När du håller det här ceratet i din hand har du inte bara det bästa för din hud och dina läppar, du bidrar också till att sprida blommor och bin för ett välfungerande ekosystem. Det bästa för hud och natur, oavsett om det är till dig själv, ditt barn eller som gåva till en kär vän. Tack för att du väljer närpollinerat!

Ceratet finns i fyra varianter:

  • Honung
  • Pepparmynta
  • Ringblomma
  • Kokos & honung

Tips! Beställer du en 4-pack får du ett cerat av varje sort till extra bra pris. Perfekt om alla i familjen behöver, om du vill ge bort till vänner eller om du bara har svårt att välja.

- - - - -

Gör så här: Kan appliceras på hela kroppen, från läppar till armbågar och hälar, för att mjuka upp huden. Värm gärna ceratet mot huden några sekunder om det har blivit kallt så blir det mjukare och enklare att applicera.

Storlek: Minst 8,5 g

Innehåll: Alla cerat är gjorde av en bas innehållande svenskt bivax, rapsolja, sheasmör och e-vitamin. Därutöver innehåller de olika varianterna följande: Honung (+honung och vaniljarom), Pepparmynta (+pepparmynta), Ringblomma (+honung, solrosolja med ringblomma, vaniljarom), Kokos & honung (+honung, vaniljarom och kokosarom) .

Tillverkad: På Gotland av de engagerade biodlarna Gustaf & Linnéa. Här kan du se en film om varför det är viktigt att välja en »närpollinerad« produkt.