• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Grön Lycka Woof hundschampo

  • 179 kr
I lager
Dela

Woof hundschampo är ett underbart löddrande ekologiskt fast schampo som rengör hundens päls och hud på ett varsamt sätt. Det är oerhört drygt och väldigt lättapplicerat. Vårdande shea-, kokum- och kakaosmör ger pälsen fin lyster och verkar mjukgörande.

Eftersom hundar har mycket känsligt luktsinne är schampot är helt doftfritt vilket vi applåderar lite extra. (Många eteriska oljor kan till och med vara giftiga för hundar!)

Woof hundschampo rengör och återfuktar på samma gång. För en korthårig hund utan hudproblem kan det därför räcka med bara schampot. För den långhåriga hunden, eller för att vara snäll mot känslig hud, avsluta gärna med fuktighetsbevarande Woof balsamkaka.

Schampotvålen levereras förpackningsfritt, endast inslagen i papper. Etikett med innehåll medföljer.

-----

Gör så här: Duscha av hunden så att pälsen är genomblöt. Lägg tvålen i handen och massera in schampot så att det börjar löddra. Skölj noga. Upprepa vid behov.

Innehåller: Förtvålade vegetabiliska oljor: Sodium Cocoate* (kokos), Sodium Canolate* (raps), Sodium Cocoa Butterate* (kakaosmör), Aqua, Sodium Kokumate* (kokumsmör), Glycerin, Sodium Shea Butterate* (sheasmör), Sodium Castorate* (ricinolja).
*Ekologisk råvara

Vikt: Cirka 150 gram

Tillverkas: Av det svenska ekologiska företaget Grön Lycka