• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

OMOM Tygkasse i ekologisk bomull, låg svart

  • 195 kr
I lager
Dela

En lyxig och rejäl tygkasse i ekologisk bomull, med ett annorlunda utförande jämfört med originalkassen. Superpraktisk för de riktigt tunga matvarorna, för picknicken, träningsgrejorna, hundprylarna... Du bestämmer!

Den här lägre kassen har sidofack på båda kortsidorna så att du lätt kan organisera dina saker eller stoppa ner små produkter när du är och handlar. Även denna modell har naturligtvis dubbla handtag så att du kan välja hur du bär den, dels axelband som är 65 cm långa och dels handtag som är 30 cm.

En tygpåse behöver användas ett stort antal gånger för att det ska göra miljömässig skillnad, därför är den här påsen gjord i riktigt starkt och tjockt obehandlat bomullstyg som garanterat kommer att hålla i många år. Även etiketten är av ekologisk bomull.

Påsarna tillverkas i Indien av ett familjeföretag som endast arbetar med GOTS-certifierade tyger och där arbetarna är garanterade levnadslöner. Företaget arbetar också aktivt med olika sociala projekt som bland annat möjliggör för arbetarnas barn att gå i skolan och främjar kvinnors arbetsvillkor.

Komplettera gärna med »Pocket«, en smidig ficka för dina frukt- och grönsakspåsar.

Mått: 35x28x18 cm
Material: Gots-certifierad ekologisk bomull
Tvätt: 30 grader fintvätt. Krymper något vid första tvätten.
Leverantör: OMOM
Tillverkning: Tillverkas i Indien av en GOTS-certifierad fabrik som besöks regelbundet, med höga krav på arbetsmiljö och villkor.