• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Bivaxfolie 3-pack, "Hund"

  • 249 kr

Produkten är just nu slut i lager.

Dela

Bivaxfolie tillverkad av 100% bomull, ekologiskt bivax, ekologisk tallkåda och ekologisk kokosolja. Ett naturligt och återanvändbart alternativ till plast- och aluminiumfolie. Förpackningen innehåller tre dukar i varierande storlek och är ett perfekt startkit som täcker de flesta behoven. 

Bivaxfolie, eller bivaxdukar som de också kallas, kan användas till att slå in bröd, ost, grönsaker, frukt eller för att täcka en skål. Bivaxfolien är tillverkade av bomullstyg som behandlats med en blandning av bivax, kåda och kokosolja. Tack vare bivaxet och kokosoljans antibakteriella egenskaper har de en mycket god förmåga att hålla dina matvaror fräscha. Bestrykningen med bivax gör de lätta att rengöra så att du kan återanvända dem. 

Storlek: 18x22 cm/26x33 cm/33x35 cm
Gör så här: Slå in din produkt och värm arket med handen så hålls det på plats. Ska du täcka en skål så lägger du arket över skålen och värmer sedan ner det runt kanten med händerna.
Skötsel: Handtvätta dukarna i kallt vatten med ett milt, miljövänligt diskmedel eller disktvål. Låt dem lufttorka eller torka av med handduk. Ej lämplig för diskmaskin, mikrovågsugn, direkt värme eller höga temperaturer. Undvik direktkontakt med rått kött/fisk.
Tillverkad: För hand i Göteborg av Maja & Maika