• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Ulltvål med lanolin

  • 99 kr

Produkten är just nu slut i lager.

Dela

Äntligen är den här – ulltvålen som verkligen gör rent smutsiga ylleplagg och dessutom vårdar dem. En härligt fet tvål som fungerar superbra till både fläckborttagning och tvätt. Tack vare en rejäl dos lanolin blir plaggen härligt mjuka och en gnutta vattenavstötande efter tvätt.

Tvålen kommer i en variant helt utan doftsättning (doftar bara svagt tvåligt) och en med mild doft av eterisk lavendelolja. Som alla fasta tvålar mår den bäst av att förvaras på någon slags tvålfat där den får möjlighet att torka ordentligt mellan användningarna. Hos oss hittar du både en praktisk tvåldyna av luffa och fantastiska handdrejade tvålfat i keramik.

Gör så här: För fläckborttagning, blöt plagget och gnugga tvålen mot fläcken. Tvätta sedan som vanligt. För handtvätt, gnugga tvålen mellan händerna i ljummet vatten tills vattnet blir "mjölkigt". Lägg ner plaggen och handtvätta som vanligt. Du kan också riva tvålen och använda i tvättmaskinens ullprogram.

Innehåll: Förtvålade ekologiska oljor av kokos, raps och ricin samt lanolin och en gnutta rosmarinextrakt. Eterisk lavendelolja är tillsatt i den med doft.

Vikt: Cirka 100 g

Tillverkad: I Sverige, för hand av Annas Eko.