• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Tvålpaket "Lyx"

  • 328 kr
  • 299 kr

I lager
Dela

Tvålpaket "Lyx" innehåller ett handdrejat tvålfat från Krus & Kruka och tvålen Härlig från Tvåla & Tvaga. Tvålfatet tillverkas här på byn. Det har djupa fåror som samlar upp överskottsvatten och håller tvålen riktigt torr vilket får den att räcka längre. Tack vare att inget vatten rinner igenom fatet går det att placera var som helst utan risk för fläckar. Perfekt om du har en kommod eller bänk bredvid handfatet.

Det vackra och funktionella tvålfatet är framtaget speciellt för oss i Prästgårn, och finns just nu i fyra olika färger. Skog (mörkgrön) och Snö (vit) har blank glasyr medan Hav (turkos) och Mossa (grågrön) har matt glasyr.

Med tvålfatet följer hantverkstvålen Härlig från Tvåla & Tvaga. Den doftar magiskt gott av kardemumma och innehåller krossade kardemumma kärnor som skrubbar händer och kropp på ett väldigt behagligt sätt. En riktig favorit. Önskar du hellre någon annan av Tvåla & Tvagas tvålar med i paketet, så skriv det i meddelanderutan i kassan, så löser vi det efter bästa förmåga. 

Kolla också in Tvålpaket "Budget".