• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Presentbox Complete Soap Collection | Kaliflower Organics

  • 299 kr
I lager
Dela

Omtyckt presentbox med alla fasta tvålar från Kaliflower Organics! Lådan innehåller sex stycken tvålar som väger 40 gram styck – totalt 240 gram ljuvlig tvål. Perfekt som present eller om du vill prova de olika sorterna. 

Presentboxen innehåller följande tvålar: Green Clay Lemongrass, Black Clay Licorice, Purple Clay Frankinsence, Rasul Lava Clay Vetiver, Indigo Lavender och Coal & Clay Tea Tree Mint. Tvålarna kommer paketerade med fint silkespapper och lokalt producerad träull i en kartong. Boxen innehåller också ett kort med en liten beskrivning av varje tvål.

The Complete Soap Collection är en uppskattad gåva till födelsedag, mors dag, anställda och som studentpresent. Kanske till kollegan eller läraren?. Vill du ha presentboxen skickad direkt till mottagaren skriver du ett meddelande till oss i rutan i kassan så ordnar vi det! Observera att varje order endast kan skickas till en adress, så vill du skicka flera presentboxar direkt hem till olika mottagare så får du lägga en beställning för varje person.

Ekologisk kokosolja, olivolja, ricinolja och mandelolja är den enkla basen i alla Kaliflower Organics tvålar. Varje tvål skärs upp för hand, hyvlas och stämplas för att sedan stå och mogna i minst fyra veckor. Detta för att försäkra ett milt och skonsamt lödder med rätt pH-värde. Kaliflower Organics använder inte syntetiska färgämnen i sina tvålar. Istället jobbar de med tillsatser som olika kosmetiska leror; svartlera, rasullera och grönlera. Dessa helt naturliga tillsatser ger både färg och struktur till tvålarna och framför allt bidrar de med hudvårdande och djuprengörande egenskaper. 

De milda ekotvålarna passar utmärkt till såväl händer som kropp och till och med till ansikte och rakning.

-----

INCI: Se produktbild.
Storlek: 6 x 40 gram
Tillverkad: För hand av Kaliflower Organics i Värmland.