• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

RAUH! Powerstick av älghud

  • 45 kr
I lager
Dela

Äntligen har vi hittat riktigt bra tuggben! De kommer från finska RAUH!, tillverkas för hand av ett enda skinnstycke och torkas på traditionellt vis. Tuggbenen av nötskinn har beviljats den finska kvalitetsbeteckningen Nyckelflaggan och tillverkas i Loimaa, vid den enda fabriken i Europa som koncentrerar sig just på tuggben. Inga konstgjorda färg- eller tillsatsämnen används i produktionen. 

Ett bra tuggben är förstås ett gott och stimulerande tidsfördriv för hunden, men avlägsnar också tandsten och förebygger tandköttsinflammation.

RAUH! Powerstick är ett mindre, rullat tuggben av älghud som är 16 cm långt men bara 1,5 cm i diameter. Perfekt för den lilla hunden, eller som "tuggpinne" till en större hund.

Ett tuggben tillverkat av älgskinn är en äkta naturprodukt som även passar känsliga hundar. För tuggbenen i älgskinn använder vi även den dyraste och hållbaraste delen av skinnet, narvskinnet. Det ger tuggbenen deras unika utseende och utmärka hållbarhet. Älg är det mest hållbara tugget.

Kom ihåg att hålla uppsikt över din hund när den tuggar på tuggben och att se till att den alltid har tillgång till friskt vatten.