• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Tvålfat "Echo" i keramik

  • 175 kr

Produkten är just nu slut i lager.

Dela

Vi älskar de handdrejade tvålfaten Enström & Blom i västgötska Häggesled! Till skillnad från de flesta andra tvålfat så har dessa inga hål. På så vis kan du använda det även vid ett ovanpåliggande handfat, eller på en angränsande köksbänk, utan att det blir blött och söligt under. Samtidigt är fårorna tillräckligt djupa för att tvålen inte ska stå i vatten, utan torka upp fint mellan användningarna. Så smart! Häll av vattnet från fatet emellanåt, och diska av eventuella tvålrester vid behov så håller du det fint i många år framöver. 

Faten är glaserade även på undersidan (ej fotringen) och är användbara till lite av varje förutom som tvålfat. Varför inte ställa ett härligt blockljus på det, använda det till den begagnade tepåsen eller för att servera några praliner? 

Finns i två härligt naturliga färger:
Skörd, ett ljust beige fat med slät yta och transparent glasyr
Fjällbäck, ett fat med grövre yta och transparent glasyr i en gråbrun lite prickig färg

Båda färgerna finns i två storlekar, en mindre som mäter 8-9 cm i diameter och en större som mäter 10-11 cm. Se bilderna för jämförelse. Där visar vi faten med både Tvåla & Tvagas skrubbtvål Härlig och den suveräna disktvålen från Annas Eko för storleksreferens.

Storlek: Det lilla är 8-9 cm i diameter och det stora är 10-11 cm.
Tillverkad av: Enström & Blom i Västergötland
Skötsel: Häll av vattnet från fatet emellanåt, och diska av eventuella tvålrester vid behov.