• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Linoljesåpa vitpigmenterad 1 liter, Grunne

  • 159 kr
I lager
Dela

Äkta, svensktillverkad linoljesåpa med tillsatt vitt pigment – så kallad vitsåpa – för att på ett naturligt sätt ljusa upp slitna trägolv. Med tiden kan »skurgolv« gulna något och det blir framförallt extra slitage där man går dagligen. Genom att använda Grunne vitsåpa kan du få upp ljusheten på golvet och få tillbaka till en jämn struktur. Den kan också användas för att ljusa upp nya trägolv. Hur mycket vitsåpa du ska använda är lite olika beroende på hur slitet golvet är. Läs mer under "Gör så här" längre ner på sidan.

Den vitpigmenterade såpan är självklart lika effektiv och rengörande som den »vanliga«. Den innehåller inga klarningsmedel, artificiella färgämnen eller konserveringsmedel.

OBS! Skaka flaskan noga före användning!

Grunne är ett familjeföretag på Öland som drivs av just familjen Grunne. All tillverkning sker hantverksmässigt i de egna lokalerna på ön och Grunne är idag Sveriges ledande tillverkare av just linoljesåpa.
Alla Grunnes produkter är helt vegetabiliska och testas aldrig på djur. De använder endast naturliga och miljövänliga råvaror i tillverkningen.  

Gör så här: I normala fall, ta 2 dl vitsåpa till 10 liter kallt vatten. Skura först där slitaget är som värst och låt verka 10 minuter. Skura därefter hela golvet och avsluta genom att skura ytterligare en gång på den mest drabbade ytan. Om du anser att ytan inte blev tillräckligt ljus, gör om processen och tillsätt mer vitsåpa. Såpan är avsedd för inomhusbruk.

Innehåll: Vegetablisk såpa med glycerin (Natriumkarbonat, pottaska, linolja och andra vegetabiliska fetter) pH värde 10–13. > 30% Vatten, < 30% Kaliumsåpa, < 5% Glycerin

Volym: 1 liter

Tillverkad: I Sverige, i Grunnes fabrik på Öland.