• Din schyssta butik för hem och hund.
Snabba leveranser / Fraktfritt över 700:- / Frakt endast 49:-

Linoljesåpa lavendel 1 liter, Grunne

  • 119 kr

Produkten är just nu slut i lager.

Dela

Äkta, svensktillverkad linoljesåpa med en härlig doft av lavendel. Såpan är extra effektiv med mycket god rengöringskraft – kanske det billigaste och mest miljövänliga städalternativet som finns tack vare mångsidigheten. Använd den till all typ av rengöring i hemmet: ugnsrengöring, skurgolv, sten, kalksten, trä, penseltvätt, fläckborttagning, till grillen, för att tvätt altanen, som tvättmedel, till glas, fönstervård, städ, bladlöss, biltvätt och mycket mer. Grunnes linoljesåpa ersätter helt enkelt de flesta kemiska rengöringsprodukter och är ett riktigt bra miljöalternativ. Den innehåller inga klarningsmedel, artificiella färgämnen eller konserveringsmedel.

Doften kommer från äkta eterisk lavendelolja vilket gör att den har det djup som du förväntar dig och lämnar en härlig naturlig lavendeldoft kvar i rummet. Dessutom är lavendelolja svagt antiseptisk.

Grunne är ett familjeföretag på Öland som drivs av just familjen Grunne. All tillverkning sker hantverksmässigt i de egna lokalerna på ön och Grunne är idag Sveriges ledande tillverkare av just linoljesåpa.
Alla Grunnes produkter är helt vegetabiliska och testas aldrig på djur. De använder endast naturliga och miljövänliga råvaror i tillverkningen.  

Gör så här: Till allmän städning typ skurgolv, ta 1 dl såpa till 10 liter vatten. Till impregnering av till exempel altangolv, ta 1 liter till 10 liter vatten.

Innehåll: Vegetablisk såpa med glycerin (Natriumkarbonat, pottaska, linolja och andra vegetabiliska fetter) pH värde 10–13. > 30% Vatten, < 30% Kaliumsåpa, < 5% Glycerin

Volym: 1 liter

Tillverkad: I Sverige, i Grunnes fabrik på Öland.